Yhteystiedot

Hakapellon Tila
Henna Luostarinen
Lampelantie 86
92430 Paavola

hakapelto@gmail.com
puh. 050 328 8056

Uutiset

2.12.2018Kotisivujen sisältöä päivitettyLue lisää »6.2.2015Karitsoinnit alkavat taas :)Lue lisää »27.10.2014Olemme muuttaneet Paavolaan!Lue lisää »

Parin viikon ikäiset karitsat pihatossa aurinkoa ottamassa

Myymme erittäin mielellämme lampaita myös eloon monenlaisiin käyttötarkoituksiin aina lemmikeistä kotitarvelampaisiin, mutta vain hyviin ja lampaiden pitoon ja hoitoon perehtyneisiin paikkoihin. Opastamme aina alkuun ja olemme tarvittaessa tukenasi myöhemminkin, mutta mikäli lammas on sinulle täysin uusi tuttavuus, tutustu kotisivujemme yksinkertaistettuihin hoito-ohjeisiin ja sen jälkeen ota yhteyttä meihin ja tule vaikka paikan päälle tutustumaan ja kyselemään lisää! Tapaan aina mielelläni "lampaisiin höyrähtäneitä" ihmisiä ja olen iloinen mikäli saan olla mukana auttamassa alkuun.

Oletko jo lammastalouden ammattilainen tai sellaiseksi aikova? Kaikki myyntiin tulevat uuhikaritsamme punnitaan ja arvostellaan tuotosseurantaa varten joten meiltä kannattaa ehdottomasti tiedustella myös jalostustasoisia eläimiä!

Pässejämme voit tiedustella Hakametsän Karitsasta Raahesta. Löydät heidät mm. facebookista.

Seuraa ilmoittelua myytävistä eläimistämme facebooksivullamme tai kotisivujen Uutiset -osiosta. Voit tottkai myös kysäistä meiltä suoraan, yhteystiedot sekä meille että yhteistyötilallemme Hakametsän Karitsaan löydät sivultamme kohdasta "Yhteystiedot".

Uuhikaritsojen hinnat iän sekä laadun mukaan 80 - 200 € / kpl. Hintoihin lisätään alv 24%.
Käytössämme on pysyvä kausihinnoittelu; ennen kesäkuun loppua eläimiä ostavalle -20% loppusummasta.
Pässien hintoja voit tiedustella Hakametsän Karitsasta.

Huomaathan että lampaita tulee aina olla vähintään viisi (5) joten emme myy alle viiden lampaan eriä, mikäli tulevassa pitopaikassa ei ole lampaita jo ennestään.

34.Hakapellon Ajatar

Linjan 59. harmaantuva mustavalkoinen pikkupässi

Tunnin ikäiset karitsat