Yhteystiedot

Hakapellon Tila
Henna Luostarinen
Lampelantie 86
92430 Paavola

hakapelto@gmail.com
puh. 050 328 8056

Uutiset

2.12.2018Kotisivujen sisältöä päivitettyLue lisää »6.2.2015Karitsoinnit alkavat taas :)Lue lisää »27.10.2014Olemme muuttaneet Paavolaan!Lue lisää »

Työharjoittelijat Jenni ja Marja

Otamme mielellämme tilallemme työharjoittelijoita. Harjoittelijat tuovat aina raikkaan tuulahduksen omaan työhömme ja pyrimme siihen että myös meillä on mahdollisimman paljon annettavaa harjoittelijoille käytännön työn merkeissä ja meiltä lähtiessä on mukana repullinen uutta tietoa ja osaamista.

Tilallamme on ollut vuosien varrella lukuisia harjoittelijoita useista eri oppilaitoksista aina yläasteen työelämääntutustujista agronomiopiskelijoihin saakka. Olemme toimineet myös mm. työkokeilupaikkana. Varsinaisten työtehtävien lomaan voidaan sijoittaa esimerkiksi teoriaosuuksia omien kiinnostusten kohteiden tai harjoittelun painotusten mukaan. Mikäli voit itse vaikuttaa harjoittelusi ajankohtaan ja olet kiinnostunut erityisesti jostain tietystä lammastilan vuosikiertoon kuuluvasta sesongista (esimerkiksi karitsointi, laidunnus, jalostus ja tuotosseuranta) ota yhteyttä hyvissä ajoin ja kerro toiveistasi!

Jos kiinnostuit työharjoittelusta tilallamme ota rohkeasti yhteyttä!

                                             -----------------------

Ohjeita vierailijoille sekä erityisesti työharjoitteluun tuleville eläintautien leviämisen välttämiseksi:

  • Älä tule samoissa vaatteissa tai kuin olet vieraillut muussa eläinsuojassa, esimerkiksi naapurin, tutun, oman tai koulun navetalla, lampolassa, vuohelassa, sikalassa tai lintujen pitopaikassa. Pyydä meiltä lainaan haalarit ja saappaat tai kertakäyttöiset suojahaalarit ja saappaansuojat. Mikäli haluat käyttää omia vaatteitasi, pese työvaatteesi etukäteen kuumalla vedellä ja desinfioi kenkäsi esimerkiksi Virkon S -desinfiointiaineella. Muista tämä myös mennessäsi meiltä toiseen eläinsuojaan!
  • Pese hiuksesi ja desinfioi kätesi aina ennen siirtymistä eläinsuojasta toiseen, eli vähintään aloittaessasi tai lopettaessasi työt meillä.
  • Älä tuo esimerkiksi työvälineitä tilallemme toiselta tilalta ennen huolellista desinfiointia.
  • Älä mene eläinten karsinoihin, häkkeihin tai laitumille ilman lupaa.
  • Älä tuo muita vierailijoita eläinsuojaan ilman meidän tietoamme. Muistathan kertoa myös mahdollisesti mukanasi tulevalle vierailijalle nämä ohjeet!