Yhteystiedot

Hakapellon Tila
Henna Luostarinen
Lampelantie 86
92430 Paavola

hakapelto@gmail.com
puh. 050 328 8056

Uutiset

6.2.2015Karitsoinnit alkavat taas :)Lue lisää »27.10.2014Olemme muuttaneet Paavolaan!Lue lisää »8.4.2013Uudet kotisivut avattu!Lue lisää »

Työharjoittelijat Jenni ja Marja

Otamme mielellämme tilalle työharjoittelijoita. Työharjoittelijat antavat meille paljon, ja toivomme ja pyrimme siihen että myös meillä on mahdollisimman paljon annettavaa harjoittelijoille. Lammastalous on nouseva tuotantosuunta, eikä monellakaan koululla ole mahdollisuuksia tarjota lampaiden hoitoon ja käsittelyyn liittyvää konkreettista oppia, johon me voimme vastata tarjoamalla harjoittelumahdollisuuksia meillä.

Meillä on ollut niin TET-harjoittelijoita peruskoulusta, maatalousoppilaitosten harjoittelijoita, kuin työvoimatoimiston kautta työmarkkinatuella tai työkokeilussa olevia harjoittelijoita. Onpa meillä ollut myös kennelharjoittelijoita. Useimmista harjoittelijoista on tullut samalla myös hyviä ystäviämme, yksi heistä on nykyisin meillä töissä, yhdestä on itsestään tullut lammastalousalan yrittäjä ja yksi kouluttautui lomittajaksi, joten uskoakseni lampaamme ovat vieneet muidenkin sydämen kuin vain minun! :)

Jos kiinnostuit työharjoittelusta tilallamme, ota yhteyttä!

                                             -----------------------

Ohjeita vierailijoille sekä erityisesti työharjoitteluun tuleville eläintautien leviämisen välttämiseksi:

  • Älä tule samoissa vaatteissa tai kuin olet vieraillut muussa eläinsuojassa, esimerkiksi naapurin, tutun, oman tai koulun navetalla, lampolassa, vuohelassa, sikalassa tai lintujen pitopaikassa. Pyydä meiltä lainaan haalarit ja saappaat tai kertakäyttöiset suojahaalarit ja saappaansuojat. Mikäli haluat käyttää omia vaatteitasi, pese työvaatteesi etukäteen kuumalla vedellä ja desinfioi kenkäsi esimerkiksi Virkon S -desinfiointiaineella. Muista tämä myös mennessäsi meiltä toiseen eläinsuojaan!
  • Pese hiuksesi ja desinfioi kätesi aina ennen siirtymistä eläinsuojasta toiseen, eli vähintään aloittaessasi tai lopettaessasi työt meillä.
  • Älä tuo esimerkiksi työvälineitä tilallemme toiselta tilalta ennen huolellista desinfiointia.
  • Älä mene eläinten karsinoihin, häkkeihin tai laitumille ilman lupaa.
  • Älä tuo muita vierailijoita eläinsuojaan ilman meidän tietoamme. Muistathan kertoa myös mahdollisesti mukanasi tulevalle vierailijalle nämä ohjeet!